ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Μπακογιάννη βλέπει για… χιλιοστή φορά εκλογές την Άνοιξη

Η Μπακογιάννη βλέπει για… χιλιοστή φορά εκλογές την Άνοιξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στη γνωστή “γραμμή” πριν από κάθε αξιολόγηση διολισθαίνει εκ νέου η Νέα Δημοκρατία, με τη Ντόρα Μπακογιάννη να δηλώνει σήμερα μιλώντας στο ΣΚΑΙ πως “δεν πιστεύω ότι ο Τσίπρας θα βγάλει την Άνοιξη και θα πρέπει να κάνει εκλογές πριν το καλοκαίρι» είπε η Ντόρα Μπακογιάννη το πρωί σε συνέντευξή της στο ΣΚΑΙ προσθέτοντας “με την ελπίδα ότι θα έχει το αφήγημα της εξόδου από τα μνημόνια”.

Την ώρα που η οικονομία ανεβαίνει και όλα τα επίσημα στοιχεία δείχνουν βελτίωση των οικονομικών δεικτών, η Ν.Δ. σερβίρει πάλι το ξαναζεσταμένο πιάτο της “αριστερής παρένθεσης” ποντάροντας σταθερά στην καταστροφή της οικονομίας.

Ολοφάνερη η ένδεια -όχι μόνο επιχειρημάτων- αλλά κυρίως της παντελούς έλλειψης ακόμα και του παραμικρού σχεδίου για τη χώρα . Εύκολη και μόνιμη διαφυγή το “φταίει ο Τσίπρας” για τα πάντα, αλλά δεν αρκεί και η ερώτηση έρχεται αναπόφευκτα: “γιατί να σας ψηφίσει εσάς ο κόσμος;” “γιατί είμαστε σοβαρότεροι” απάντησε η κ. Μπακογιάννη.

Ευτυχώς που δεν είπε “γιατί είμαστε ομορφότεροι”…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκία: Ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για την επανεκλογή Ερντογάν

ΕΛΑΣ: Μήπως στο ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο να ξαναγίνουν «περήφανοι» και να ξανασυγκυβερνήσουν με τη ΝΔ;

Αλέξης Τσίπρας: Η δεύτερη θέση δεν είναι στόχος μας – Η Ελλάδα δεν είναι «ούτε αποικία ούτε προτεκτοράτο»

Δημοσκόπηση Alco: Κάτω από τον πήχη του 25% η ΝΔ – Κατέρρευσε στο 23,8%

Δημοσκόπηση Marc: ΝΔ 27%, ΕΛΑΣ 13,8%, ΠΑΣΟΚ 10,5% – Συμπαθέστερος αρχηγός ο Τσίπρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...