ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Τραμπ: «Έπεται η Κούβα» - Ομιλία με αιχμές για τις στρατιωτικές επιτυχίες των ΗΠΑ
Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την άποψη ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός, Τερέζα Μέι, θα χάσει τη θέση της έως τα Χριστούγεννα, εάν δεν κατορθώσει να πείσει το Συντηρητικό Κόμμα να τη στηρίξει στις διαπραγματεύσεις για το Brexit, εξέφρασε ο Νάιτζελ Φάρατζ.
Μιλώντας σε εκδήλωση του γερμανικού κόμματος, Alternative for Germany (AfD), o Φάρατζ υποστήριξε ότι η Μέι θα πρέπει, σύντομα, να επιβεβαιώσει ότι έχει την κατάλληλη ισχύ τόσο στο εσωτερικό του κόμματός της όσο και σε ό,τι αφορά τις διαπραγματεύσεις για το Brexit.
«Εάν δεν επιτύχει σε αυτά τα δύο θέματα, δηλαδή εάν δεν επιβάλει την τάξη στο κόμμα της και δεν επαναφέρει τις διαπραγματεύσεις για την έξοδο από την Ε.Ε. σε ορθή πορεία, τότε πιστεύω ότι μάλλον δεν θα αντέξει μέχρι τα Χριστούγεννα», κατέληξε ο Φάρατζ.























































