ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Πρεσβευτής Ισραήλ στις ΗΠΑ: Η Τουρκία παραβίασε τις «κοινές κατανοήσεις» στη Συρία - Η Τουρκία ΔΕΝ τηρεί συμφωνίες
Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυμα στην Τουρκία έστειλε ο Νίκος Αναστασιάδης μιλώντας σε εκδήλωση του κατεχόμενου Δήμου Λύσης.
Η Κυπριακή Δημοκρατία δεν μπορεί να επιβιώσει με εγγυητές εκείνους που την κατέκτησαν, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου, τονίζοντας ότι θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται για λύση στο Κυπριακό, που δεν θα μετατρέπει την Κύπρο σε προτεκτοράτο της όποιας τρίτης δύναμης.
Μεταξύ άλλων είπε ότι η λύση πρέπει να διασφαλίζει ότι οι Κύπριοι πολίτες δεν θα είναι υποδεέστεροι των υπολοίπων Ευρωπαίων. «Μια ευρωπαϊκή χώρα δεν χρειάζεται την παρουσία τουρκικού στρατού ή τα όποια μονομερή δικαιώματα, αλλά ούτε και πρέπει να υπηρετεί συμφέροντα τρίτων» σημείωσε.
Αναφερόμενος στη Διάσκεψη στο Κραν Μοντανά, ο κ. Αναστασιάδης επισήμανε ότι η ελληνοκυπριακή πλευρά κατέβαλε κάθε προσπάθεια και εξήντλησε κάθε όριο ανθρώπινης δυνατότητας και αξιοπρέπειας. Δυστυχώς όμως, πρόσθεσε, η αδιαλλαξία και η ακαμψία της άλλης πλευράς και η επιθυμία της Τουρκίας να ελέγχει όχι μόνο τα Κατεχόμενα, αλλά ολόκληρη την πατρίδα μας, οδήγησε στο ναυάγιο της διαδικασίας.























































