ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντιμιτρόφ: Τα Σκόπια θα δεχτούν πρόσφυγες όταν γίνουν μέλος της Ε.Ε.

Ντιμιτρόφ: Τα Σκόπια θα δεχτούν πρόσφυγες όταν γίνουν μέλος της Ε.Ε.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η χώρα θα είναι έτοιμη να δεχθεί πρόσφυγες από την Ευρωπαϊκή Ένωση, όταν θα γίνει μέλος της, είπε σε συνέντευξη του στην Deutsche Welle, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ, αμέσως μετά τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ στο Ταλίν, όπως σημειώνει το σλαβικό δημοσίευμα των Σκοπίων.

Ο ριζοσπαστισμός, η μετανάστευση και η ασφάλεια ήταν τα θέματα των υπουργών στη συνάντηση της πρωτεύουσας της Εσθονίας.

Ο Ντιμιτρόφ τόνισε την ανάγκη της ενσωμάτωσης της περιοχής στην Ένωση, ώστε να είναι σε θέση να ανταποκριθεί με επιτυχία στις προκλήσεις.

Στο περιθώριο συζητήθηκε η διεύρυνση και οι μεταρρυθμίσεις στην ΕΕ στις υποψήφιες για ένταξη χώρες, των οποίων οι υπουργοί συμμετείχαν στη συνάντηση.Ο Ντιμιτρόφ στο Ταλίν συναντήθηκε με τον Επίτροπο της Διεύρυνσης της ΕΕ, Γιόχαννες Χαν, όπου συζήτησε για τις πρώτες 100 ημέρες της νέας κυβέρνησης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αβραμόπουλος: Στη Βουλή το αίτημα για την άρση ασυλίας του- Τα τρία αδικήματα που τον βαραίνουν

Δ. Αβραμόπουλος: Στο υπ. Δικαιοσύνης το αίτημα άρσης ασυλίας του για το Qatargate

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ στήριξε την επέκταση των μεταλλαγμένων τροφίμων

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr