ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Πνινάτ Γιανάι νέα πρεσβευτής του Ισραήλ στην Ελλάδα - Ποια είναι!
UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό - Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο
Στα χρόνια του φοβικού Μητσοτάκη οι Τούρκοι ζητάνε μέχρι και τη Μύκονο! Εθνική ταπείνωση
Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Ο Σαμαράς «ξεσκίζει» τα «ήρεμα νερά» του Μητσοτάκη: «Διεθνές ξέπλυμα της Τουρκίας, με "Φιλίες" και κατευνασμούς»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η γερμανική κυβέρνηση εξετάζει να προσθέσει την Τουρκία σε έναν κατάλογο χωρών που εγείρουν υψηλούς κινδύνους για την ασφάλεια των πρακτόρων των μυστικών υπηρεσιών, αστυνομικών και στρατιωτικών αξιωματούχων, ανέφερε η εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung και τα τηλεοπτικά δίκτυα WDR και NDR.
Τα μέσα ενημέρωσης επικαλέστηκαν έναν εκπρόσωπο του υπουργείου Εσωτερικών που δήλωσε ότι ο κατάλογος βρίσκεται επί του παρόντος σε στάδιο επανεξέτασης.
«Ως μέρος αυτής της διαδικασίας, το υπουργείο Εσωτερικών εξετάζει αν θα προσθέσει την Τουρκία στον κατάλογο», τόνισε ο εκπρόσωπος σύμφωνα με την εφημερίδα και τα τηλεοπτικά δίκτυα.
Η λίστα αυτή περιλαμβάνει προς το παρόν την Κίνα, τη Ρωσία, το Πακιστάν, τη Βόρεια Κορέα, μαζί με ακόμη 26 χώρες.
Το υπουργείο δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο για κάποιο σχόλιο, έπειτα από επικοινωνία του πρακτορείου Ρόιτερς.
Κάποιες γερμανικές υπηρεσίες πληροφοριών υποστηρίζουν ότι η Τουρκία πρέπει να θεωρείται περισσότερο εχθρός παρά σύμμαχος και καλούν για την επέκταση της παρακολούθησης από τις υπηρεσίες πληροφοριών των τουρκικών δραστηριοτήτων στη μάχη ενάντια σε ισλαμιστικές οργανώσεις, τόνισαν τα γερμανικά ΜΜΕ.
Επίσης κάποιες υπηρεσίες προειδοποίησαν τους πρόσφατους μήνες τους εργαζομένους τους για τους κινδύνους που θέτει ένα ταξίδι στην Τουρκία, ενώ προειδοποίησαν άλλους να μην ταξιδεύουν εκεί για διακοπές.























































