ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Πετρελαιοκηλίδα, Σαρωνικός Κόλπος, Σωκράτης Φάμελλος, Υπουργείο Ναυτιλίας, Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου,


















































Αποστομωτική απάντηση της ΕΛ.Α.Σ. στην κυβέρνηση: Αυτή είναι η κοστολόγηση του προγράμματος μας
ΑΤ Μάνδρας: Αστυνομικός πυροβόλησε 31χρονο άνδρα που του επιτέθηκε με μαχαίρι
«Φωτιά» στα ενοίκια: Πού οι τιμές αυξήθηκαν έως 16,7%
Allwyn Hellas και Euroleague Basketball μαζί στον δρόμο για τη δόξα - Η Allwyn Hellas γίνεται Official Partner της EuroLeague
Οι αποκαλύψεις του Γκερσόν Γιαμπουσέλε στο Allwyn Game Time και η έκπληξη του Ματίας Λεσόρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αυτοψία στο παραλιακό μέτωπο του Σαρωνικού Κόλπου για να εκτιμηθούν η κατάσταση από το ναυάγιο του «Αγία Ζώνη 2» και η πορεία των εργασιών απορρύπανσης, θα πραγματοποιήσουν ο υπουργός Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο υφυπουργός Νεκτάριος Σαντορινιός και ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος με πλωτό περιπολικό σκάφος που θα αποπλεύσει από τον Πειραιά.
Αμέσως μετά θα ενημερωθούν αρμοδίως οι βουλευτές Α΄ και Β΄ Περιφέρειας Πειραιά για την εξέλιξη των επιχειρήσεων, ενώ ο υπουργός Ναυτιλίας και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος θα μεταβούν στην περιοχή του ναυαγίου και στη Σαλαμίνα, όπου θα έχουν συνάντηση με τη Δήμαρχο, Ισιδώρα Νάννου – Παπαθανασίου.
Στις 15:00 θα πραγματοποιηθεί, στο Υπουργείο Ναυτιλίας, κοινή Συνέντευξη Τύπου των υπουργών Παναγιώτη Κουρουμπλή και Σωκράτη Φάμελλου για την έκταση της μόλυνσης και τις ενέργειες απορρύπανσης.
























































