ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι ΑΒΒΑ θα επιστρέψουν στη σκηνή μαζί το 2019, αλλά σε ψηφιακή μορφή, όπως ανακοίνωσε ο Μπένι Άντερσον μέλος του θρυλικού σουηδικού συγκροτήματος.
Οι νικητές του διαγωνισμού τραγουδιού Eurovision διαλύθηκαν το 1982 και δεν ενώθηκαν ποτέ ξανά, παρά τις εκκλήσεις των θαυμαστών τους σε όλο τον κόσμο.
Ο Άντερσον ανακοίνωσε ότι ετοιμάζουν μία περιοδεία εικονικής πραγματικότητας.
«Βλέπουμε ο ένας τον άλλο κάπου – κάπου, κάναμε μερικά διαφορετικά πράγματα και τώρα έχουμε ένα project μπροστά μας» είπε στη σουηδική εφημερίδα Expressen.
Η εξέλιξη αυτή που προκαλεί κύματα ενθουσιασμού από τους θαυμαστές των ABBA έρχεται μετά από προηγούμενη ανακοίνωση ότι μια έκθεση αφιερωμένη στο τετραμελές συγκρότημα θα εγκαινιαστεί εντός του έτους στο Λονδίνο.
Η έκθεση φέρει εύστοχα τον τίτλο «ABBA: Super Troupers» από τη μεγάλη επιτυχία τους «Super Trouper» του 1980 και θα δώσει στους θαυμαστές την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά αντικείμενα από τα ιδιωτικά αρχεία του συγκροτήματος.























































