ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ιράν επικηρύσσει τους πιλότους του καταρριφθέντος αμερικανικού F-15E - Ένοπλες φυλές συμμετέχουν στην αναζήτηση
Ιράν: Ο Αμερικανός πιλότος διασώθηκε από ελικόπτερα που δέχονταν πυρά (βίντεο)
Παραιτήθηκαν Κεφαλλογιάννης, Τσιάρας και Βαρτζόπουλος
Αλέξης Τσίπρας: «Παρών στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση όποτε και αυτή γίνει»
Αρακτσί σε Λαβρόφ: Ένα ψήφισμα του ΟΗΕ για τα Στενά του Ορμούζ θα επιδεινώσει την κρίση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο δυο Σκοπιανοί που μιμήθηκαν τους λαθροϋλοτόμους, τους λαθραλιείς, τους συλλέκτες βοτάνων και τους λαθροκυνηγούς οι οποίοι περνούν παράνομα στην Ελλάδα από την πατρίδα τους και την Αλβανία.
Οι δυο κτηνοτρόφοι από την π.Γ.Δ.Μ. ηλικίας 59 και 66 χρόνων που πέρασαν τα σύνορα από αφύλακτη διάβαση, έφεραν μαζί τους το… κοπάδι με τα 25 βόδια τους για να βοσκήσουν στους ελληνικούς αγρούς!
Ώσπου να εντοπιστούν από τους άνδρες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών στην αγροτική περιοχή της Φλώρινας, τα ζώα είχαν… εξαφανίσει τα σπαρτά από τις καλλιέργειες των ντόπιων αγροτών!
Οι αλλοδαποί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας, που τους απήγγειλε κατηγορίες για φθορά ξένης ιδιοκτησίας, παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος και παράνομη είσοδο στη χώρα, ενώ το κοπάδι με τα βοοειδή κατασχέθηκε.
Σε άλλη περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του τμήματος Αμυνταίου συνέλαβαν δυο Έλληνες ηλικίας 21 και 54 χρόνων, την στιγμή που έριχναν με το φορτηγό του 21χρονου απόβλητα μέσα σε δασική έκταση!
Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Φλώρινας άσκησε στους δράστες δίωξη για παράβαση του νόμου περί προστασίας του περιβάλλοντος.






















































