ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δημοσκόπηση Prorata: Εδραιώνεται στη δεύτερη θέση η ΕΛΑΣ του Τσίπρα - Στο χαμηλό 24% η ΝΔ
Η υψηλού ρίσκου αμερικανική επιχείρηση για την εκταφή του θαμμένου ουρανίου του Ιράν
Σέρβερ στον Ουρανό: Το Μυστικό Σύστημα AI που κατευθύνει τον πόλεμο των drones του Ισραήλ σε Γάζα και Λίβανο
Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα
Αυστραλή τζιχαντίστρια κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σκλάβας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή η τροπολογία για την κατάργηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στο κρασί, δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου.
Μιλώντας , στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων σημείωσε ότι αυτό θα γίνει “πριν κλείσει η χρονιά και επεξεργαζόμαστε τη σχετική ρύθμιση – τροπολογία γιατί εκ των πραγμάτων οφείλουμε, με βάση τη συμφωνία που έχουμε υπογράψει, να βρούμε κάποιο ισοδύναμο για να αντικαταστήσει τον φόρο στο κρασί”.
«Είμαστε στο τελευταίο στάδιο αυτής της διαδικασίας, σύντομα θα υπάρξει η κατάθεση της σχετικής τροπολογίας», διαβεβαίωσε ο υπουργός, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία.
Ο κ. Αποστόλου επισκέφθηκε την Πέμπτη το υπό κατασκευή φράγμα του Νεστορίου, ένα πάρα πολύ σημαντικό έργο καθώς θα αρδεύσει πάνω από 70.000 στρέμματα ενώ σήμερα θα επισκεφθεί τη Φλώρινα.
























































