ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών “καταδικάζει απερίφραστα τη νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου από την Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας, η οποία επανειλημμένα παραβιάζει τη διεθνή νομιμότητα, αψηφώντας τις σχετικές Αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών”.
“Το σημερινό περιστατικό”, συνεχίζει το υπουργείο Εξωτερικών, “αποτελεί μία ακόμη σοβαρή πρόκληση κατά της διεθνούς ειρήνης και ασφάλειας”.
Η Ελλάδα καλεί την Πιονγκγιάνγκ “να συμμορφωθεί με τις διεθνείς της υποχρεώσεις και να προσέλθει σε ουσιαστικό διάλογο με τη διεθνή κοινότητα προς όφελος της ειρήνης και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή”.
Επίσης, η Ελλάδα υπενθυμίζει την υποχρέωση των αρμοδίων διεθνών και ευρωπαϊκών οργανισμών να αποκαλύψουν τις χώρες που τροφοδοτούν το πυρηνικό και βαλλιστικό πρόγραμμα της Πιονγκγιάνγκ με τεχνολογία και υλικά, τονίζει το υπουργείο Εξωτερικών στην ανακοίνωσή του.
Τι γνωρίζει άραγε το υπουργείο Εξωτερικών και επιμένει στην αποκάλυψη των χωρών που τροφοδοτούν το πυρηνικό πρόγραμμα της Βόρειας Κορέας; Υπενθυμίζουμε ότι ο Νίκος Κοτζιάς είχε δηλώσει το ίδιο στην πρόσφατη άτυπη συνάντηση των ΥΠΕΞ της ΕΕ στην Εσθονία.
























































