ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ζελένσκι: Η Ρωσία δίνει δορυφορικές εικόνες στο Ιράν για να χτυπά αμερικανικές βάσεις στον Κόλπο
Ζελένσκι: Η Ρωσία ετοιμάζεται να ρίξει 30.000 Βορειοκορεάτες ενάντια στην Ουκρανία
Ο Νετανιάχου θα πει στον Τραμπ ότι το Ιράν ετοιμάζει πυρηνική βόμβα
ΕΛ.Α.Σ.: Οι ελληνικοί Patriot προστατεύουν τη Σαουδική Αραβία ενώ η σαουδαραβική ηγεσία συνάπτει συμφωνίες συνεργασίας με την Τουρκία - Πώς
Η Ισπανία φλέγεται! Η Ελλάδα έστειλε πυροσβεστικά αεροπλάνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Πολύ προκλητική» ενέργεια χαρακτήρισε το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ την πρόσφατη εκτόξευση πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα πάνω από την Ιαπωνία και την «καταδίκασε με κατηγορηματικό τρόπο».
Όπως αναφέρεται σε ψήφισμα που εγκρίθηκε κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης κεκλεισμένων των θυρών την Παρασκευή, πρόκειται για «σκανδαλώδεις ενέργειες», σύμφωνα με το Συμβούλιο Ασφαλείας που ζητάει από την Πιονγκγιάνγκ να «τις σταματήσει αμέσως».
«Αυτές οι ενέργειες δεν είναι μονάχα μια απειλή για την περιοχή αλλά επίσης για όλα τα κράτη μέλη του ΟΗΕ» τονίζεται στο ψήφισμα που εγκρίθηκε από τα 15 κράτη μέλη του Συμβουλίου.























































