Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η ελληνική κοινωνία δεν θα στηρίξει την “ελίτ” που εξυπηρετεί ο κ. Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Η ελληνική κοινωνία δεν θα στηρίξει την “ελίτ” που εξυπηρετεί ο κ. Μητσοτάκης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο κ. Μητσοτάκης παραμένει σταθερά αδιόρθωτος: Αφού επί δύο χρόνια ζητούσε επίμονα εκλογές (!), που φυσικά δεν του «βγήκαν», σήμερα πιστεύει ότι η ελληνική κοινωνία θα στηρίξει τις ακραία νεοφιλελεύθερες θέσεις του που απευθύνονται στην κρατικοδίαιτη ολιγαρχία. Δηλαδή την ελίτ που έφερε τη χώρα στη χρεοκοπία, επισημαίνει σε σχόλιο του για τη συνέντευξη Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο πρόεδρος της ΝΔ επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για νέο, τέταρτο, μνημόνιο, διέπρεψε, για μια ακόμα φορά, στο ρόλο του ως πλασιέ επιχειρηματικών συμφερόντων, επέδειξε τη μέγιστη δυνατή προθυμία του στις πιο ακραίες απαιτήσεις των δανειστών, ενώ απέτυχε να πάρει αποστάσεις από την ακροδεξιά καλύπτοντας και πάλι τον αντιπρόεδρό του κ. Γεωργιάδη.

Και βέβαια, ο πρόεδρος της ΝΔ, δεν έδωσε καμία απάντηση για τα σημερινά δημοσιεύματα (Documento, rpntv.gr) αφού πρώτα δεν άφησε κανένα περιθώριο για ερώτηση, σχετικά με το επίμαχο ζήτημα της αποπληρωμής των δανείων εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ της ΝΔ.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον ακραία νεοφιλελεύθερο και ξεδιάντροπα λαϊκιστή κ. Μητσοτάκη», καταλήγει το σχόλιο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Π. Μαρινάκης απειλεί τώρα και δημοσιογράφους επειδή κάνουν τη δουλειά τους

Ποια «ήρεμα νερά»; – Ρεκόρ πενταετίας στις τουρκικές παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων

Προκλητικός Τσελίκ λίγο πριν τη συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη: Ζητά «αποστρατιωτικοποίηση» νησιών

Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ

Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...