ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 8 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και 67 τραυματίστηκαν στη διάρκεια σφοδρής φονικής καταιγίδας που έπληξε τη δυτική Ρουμανία.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα προκάλεσαν καταστροφές και σε τμήματα της Σερβίας και της Κροατίας.
Δρόμοι έκλεισαν και δρομολόγια ανεστάλησαν στο σιδηροδρομικό δίκτυο περιοχών της Ρουμανίας εξαιτίας δέντρων που ξεριζώθηκαν από τους θυελλώδεις ανέμους.
Ζημιές καταγράφηκαν σε νοσοκομεία, σχολεία και πολυκατοικίες, την ώρα που δεκάδες πόλεις και χωριά βυθίστηκαν στο σκοτάδι λόγω των διακοπών στην ηλεκτροδότηση.
Πολλοί από τους τραυματίες ήταν άνθρωποι που περπατούσαν στους δρόμους ή έβγαιναν από σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με τις υπηρεσίες πρώτων βοηθειών.
Μια ομάδα τουριστών παρέμεινε εγκλωβισμένη σε τελεφερίκ για μία ώρα στην κοινότητα Μαραμούρες, στο βόρειο τμήμα της χώρας.
Στη Σερβία, ένας άνδρας αγνοείται στον ποταμό Δούναβη και έξι άνθρωποι, μεταξύ αυτών ένα 5χρονο παιδί, τραυματίστηκαν από πτώσεις δέντρων.
Στην Κροατία, οι πλημμύρες σε αρκετές παράκτιες πόλεις προκάλεσαν κυκλοφοριακό κομφούζιο.
«Δεν μπορούμε να πολεμήσουμε τον καιρό» δήλωσε ο πρωθυπουργός της Ρουμανίας Μιχάι Τουντόσε.























































