ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 54χρονου λογιστή, που διαπράχθηκε στις 17 Αυγούστου μέσα στο σπίτι του στη Νίκαια. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης συνελήφθη και πρόκειτια για τον 24χρονο ανιψιό του θύματος. Όπως προέκυψε, οι δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν λόγω προσωπικών διαφορών.
Ο 24χρονος κατάφερε με μαχαίρι πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία στο σώμα του θύματος, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.
Φεύγοντας από το σπίτι του θείου του, ο δράστης πήρε μαζί του διάφορα αντικείμενα που είχαν κηλίδες από το αίμα του, καθώς και το μαχαίρι του εγκλήματος, προκειμένου να μην ανιχνευτεί σε αυτά το βιολογικό υλικό του.
Παράλληλα, προσπάθησε να φανεί ότι κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία.























































