Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαλμάς: Σωστή η κοστολόγηση 1.500 ευρώ για αρθροσκοπήσεις – Σήμερα κοστίζει 300 ευρώ

Σαλμάς: Σωστή η κοστολόγηση 1.500 ευρώ για αρθροσκοπήσεις – Σήμερα κοστίζει 300 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μετά την πρώτη κατάθεση του Μάριου Σαλμά που χαρακτηρίστηκε από εντάσεις, καθώς απείλησε τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής με μηνύσεις σε περίπτωση που δεν του “αρέσουν” οι ερωτήσεις τους, αλλά και από αοριστολογία, ο πρώην βουλευτής της Ν.Δ. κλήθηκε εκ νέου να δώσει εξηγήσεις για τις υπερκοστολογημένς αρθροσκοπήσεις που γίνονταν σε διαγνωστικό κέντρο, που όπως ο ίδιος δήλωσε ανήκει σε μέλη της οικογένειας του.

«Σωστή» χαρακτήρισε την κοστολόγηση της εξέτασης της αρθροσκόπησης στα 1.500 αυρώ ο Μάριος Σαλμάς, καταθέτοντας στην Επιτροπή, γεγονός που ανέβασε τους τόνους για άλλη μια φορά, όταν κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση «γιατί τότε η νυν ηγεσία του υπουργείου Υγείας την έχει κοστολογήσει στα 150 ευρώ συν 150 ευρώ για αναλώσιμα;».

Απαντώντας στον Γιάννη Γκιόλα για το αν τα 1.500 ευρώ ήταν υπερβολική κοστολόγηση ή όχι, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας υποστήριξε πως το ποσό δεν είναι μεγάλο γιατί η εξέταση έχει ακριβά αναλώσιμα αλλά κι εξαιτίας του clawback.

Σχετικά με την ανατιμολόγηση της εξέτασης από τη νυν ηγεσία του υπουργείου Υγείας στα 300 συνολικά ευρώ, ο κ. Σαλμάς έκανε λόγο για αυθαίρετη τιμή άνευ επιστημονικής τεκμηρίωσης, ενώ σε ερώτημα της Αννέτας Καββαδία ο μάρτυρας επέμεινε χαρακτηρίζοντας σωστή την πρώτη τιμολόγηση της εξέτασης στα 1.500 ευρώ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Μητσοτάκη σχεδόν 4 εκατ. Έλληνες έχουν χρέη 112,5 δισ. ευρώ στο Δημόσιο – 7,8 δισ. μόνο το 2025

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Δημοσκόπηση Marc: Τη δεύτερη θέση διεκδικεί το αναμενόμενο κόμμα Τσίπρα

Δημοσκόπηση GPO: 25,2% ΝΔ – 21,8% έως 33,8% ο Τσίπρας – Το 70% θέλει ο Μητσοτάκης να φύγει ΤΩΡΑ

Ο βουλευτής Γιώργος Σταμάτης με τους Έλληνες μουσουλμάνους και Έλληνες Ρομά της Θράκης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...