ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφγανιστάν, Βαυαρία, Βιασμός, Γερμανία, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο νεαροί Αφγανοί βίασαν μία 16χρονη Γερμανίδα στην Άνω Βαυαρία, όπως ανακοίνωσε η τοπική Αστυνομία.
Η κοπέλα βρισκόταν με μεγάλη παρέα έξω από κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην περιοχή και κάποια στιγμή προχώρησε προς τον σταθμό του τρένου μαζί με τρεις Αφγανούς, 17,18 και 27 ετών. Οι δύο από αυτούς την βίασαν ενώ ο τρίτος δεν πρόλαβε, καθώς έγινε αντιληπτός από περαστικό. Οι νεαροί προσπάθησαν να διαφύγουν, αλλά λίγο αργότερα συνελήφθησαν.
Βάσει των στοιχείων της Αστυνομίας, η 16χρονη ήταν μέλος μιας μεγάλης παρέας έξω από τον καταυλισμό αλλά, όταν απομακρύνθηκε για να πάει σε κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό, η παρέα διαλύθηκε και έμεινε μόνη με τους τρεις Αφγανούς, οι οποίοι έχουν κάνει αίτηση ασύλου στη Γερμανία.
Οι αστυνομικοί – και με την βοήθεια ελικοπτέρου – εντόπισαν τους δράστες και τους συνέλαβαν σε μικρή απόσταση από τον τόπο του βιασμού. Οι δύο βιαστές παραμένουν υπό κράτηση ενώ ο τρίτος της παρέας αφέθηκε ελεύθερος καθώς ο δικαστής έκρινε ότι δεν αποτελεί απειλή και δεν είναι ύποπτος φυγής.
Η Δήμαρχος της πόλης, όπου συνέβη το περιστατικό, στην Άνω Βαυαρία, ανέφερε ότι σύμφωνα με όσα η ίδια έχει μάθει, οι τρεις άντρες ήταν μεθυσμένοι, κάτι που όμως δεν επιβεβαίωσε η Αστυνομία.























































