ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καιρός, Ντόναλντ Τραμπ, Πουέρτο Ρίκο, Τυφώνας,


















































Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»
Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία
Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)
Ο Ερντογάν (που δεν μιλά αγγλικά) μίλησε τηλεφωνικά με τον Τραμπ για να του δώσει «γραμμή» τι να κάνουν οι
Η Χαμάς στρατολογούσε μυστικό στρατό στον Λίβανο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κήρυξε σε κατάσταση φυσικής καταστροφής το Πουέρτο Ρίκο, προκειμένου να αποδεσμευτούν ομοσπονδιακά κεφάλαια για την ανοικοδόμηση του νησιού που χτυπήθηκε άγρια από τον κυκλώνα Μαρία την Τετάρτη.
«Την Τετάρτη ο πρόεδρος Τραμπ ανακοίνωσε ότι σημειώθηκε φυσική καταστροφή στο μη ενσωματωμένο έδαφος του Πουέρτο Ρίκο και απέστειλε ομοσπονδιακή βοήθεια για να στηρίξει τις τοπικές υπηρεσίες διάσωσης», ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Μετά το πέρασμα του κυκλώνα το Πουέρτο Ρίκο έχει μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Στα ομοσπονδιακά κεφάλαια περιλαμβάνονται και δάνεια που θα χορηγηθούν για την επισκευή των σπιτιών και την κατασκευή προσωρινών καταλυμάτων ή για να αποζημιωθούν οι ιδιοκτήτες τα σπίτια των οποίων δεν ήταν ασφαλισμένα.
Η μετεωρολογική υπηρεσία του Πουέρτο Ρίκο κάλεσε το πρωί τους κατοίκους του νησιού να μεταφερθούν αμέσως σε περιοχές με μεγαλύτερο υψόμετρο, κάνοντας λόγο για «καταστροφικές» πλημμύρες και κίνδυνο κατολισθήσεων.
Ο κυκλώνας Μαρία στοίχισε τη ζωή σε 10 ανθρώπους, στο πέρασμά του από τη Γουαδελούπη και τη Δομινίκα.























































