ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

12.000 εκατομμυριούχοι εγκατέλειψαν τη Γαλλία το 2016 – Τι έδειξε έρευνα

12.000 εκατομμυριούχοι εγκατέλειψαν τη Γαλλία το 2016 – Τι έδειξε έρευνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Έρευνα,

Περίπου 82.000 εκατομμυριούχοι (με περιουσία άνω του ενός εκατ. δολαρίων) επέλεξαν να μεταναστεύσουν μέσα στο περασμένο έτος, έναντι 64.000 ένα χρόνο νωρίτερα, σύμφωνα με την έρευνα «Global Health Review: Worldwide Wealth and Wealth Migration Trends» που συνέταξε η New World Wealth που εδρεύει στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής.

Bασικός λόγος η αποφυγή πληρωμής μεγάλων φόρων

Ο βασικός λόγος είναι η αποφυγή πληρωμής μεγάλων φόρων, ωστόσο υπάρχει και μία μικρή μερίδα πολιτών που επιθυμεί να ζήσει σε μία χώρα με καλύτερο βιοτικό επίπεδο.

Μόνο ένα μικρό ποσοστό -περίπου το 20%- των μεταναστών εκατομμυριούχων μετακομίζει σε χώρες με προγράμματα βίζας επενδυτών.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, όπως φαινεται και παρακάτω, η Αυστραλία ήταν η πρώτη χώρα που καλωσόρισε τους εκατομμυριούχους μετανάστες, καθώς ο αριθμός εκτοξεύτηκε κατά 38% (περίπου 11.000, έναντι 8000 το 2015), αφήνοντας πίσω στη σχετική κατάταξη τις Η.Π.Α. (περίπου 10.000 το 2016, έναντι 7.000 το 2015).

Σε αντίθετο κλίμα, οι περισσότεροι εκατομμυριούχοι έφυγαν από τη Γαλλία το 2016, ήτοι 12.000, έναντι 10.000 το 2015, κάτι που συνδέετια και με τις τρομακτικές τρομοκρατικές επιθέσεις που βίωσε η μεσογειακή χώρα.

Ακολουθούν η Κίνα (περίπου 9.000, επίδοση αμετάβλητη από το 2015), η Βραζιλία (περίπου 8.000, επίδοση κατά 300% αυξημένη σε σχέση με το 2015!), η Ινδία (αύξηση 50% σε 6.000) και η Τουρκία.

Στα τέλη του 2016 υπήρχαν 13,6 εκατομμυριούχοι στον κόσμο, με συνολικό πλούτο 69 τρισ. δολαρίων!!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία – «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας

Παρίσι: Οι Γάλλοι Ελευθεροτέκτονες τίμησαν και φέτος την Εργατική Πρωτομαγιά – Γκιγιόμ Τρισάρ: «Η Δημοκρατία δεν είναι ποτέ δεδομένη»

Ικαρία: Γάλλος τουρίστας ανασύρθηκε νεκρός από δύσβατο σημείο

Ελλάς-Γαλλία-Συμμαχία: Η επικοινωνιακή καπηλεία από τον Μητσοτάκη μιας διαχρονικής εθνικής στρατηγικής

Ο Νίκος Δένδιας συνυπέγραψε την Ανανέωση της Συμφωνίας για τη Στρατηγική Εταιρική Σχέση για τη Συνεργασία στην Άμυνα και την Ασφάλεια μεταξύ Ελλάδας και Γαλλίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr