ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αρχηγός του Δημοκρατικού Ενωτικού Κόμματος της Β. Ιρλανδίας (DUP) που στηρίζει την κυβέρνηση της πρωθυπουργού Τερέζα Μέι στο κοινοβούλιο, δήλωσε ότι μια ενδεχόμενη μεταβατική περίοδος μετά το Brexit θα πρέπει να περιοριστεί στο ελάχιστο δυνατό χρονικό διάστημα και κατηγόρησε την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι προσπαθεί να βλάψει τη Βρετανία.
Η Αρλίν Φόστερ ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι πιστεύει πως «οι επιθετικοί διαπραγματευτές της ΕΕ (…) φαίνονται αποφασισμένοι να προκαλέσουν όσο μεγαλύτερη ζημιά μπορούν στο Ηνωμένο Βασίλειο». Το σχόλιο αυτό ήταν ένα από τα πιο αντιευρωπαϊκά που έχει κάνει η Φόστερ αφότου συμφώνησε να στηρίξουν οι 10 βουλευτές του DUP την κυβέρνηση μειοψηφίας της Μέι.
Το DUP είχε ταχθεί υπέρ της αποχώρησης από την Ευρωπαϊκή Ένωση και συμμετείχε ενεργά στο δημοψήφισμα υπέρ του Brexit. Όμως το 56% των Βορειοϊρλανδών ψηφοφόρων τάχθηκε υπέρ της παραμονής στην ΕΕ και η Φόστερ προσπάθησε να μην ακολουθήσει σκληρή γραμμή.
Η Βόρεια Ιρλανδία θεωρείται ότι είναι η περιοχή που έχει τα περισσότερα να χάσει αν επανέλθουν οι τελωνειακοί έλεγχοι μεταξύ της Βρετανίας και της ΕΕ.
Πάντως η Φόστερ είπε ότι η ομιλία της Μέι στη Φλωρεντία, όπου ζήτησε να παραμείνει η Βρετανία στην ενιαία αγορά με τις υπάρχουσες προϋποθέσεις για άλλα δύο χρόνια μετά το Brexit, είναι ένα «θετικό όραμα».
«Η όποια μεταβατική περίοδος θα πρέπει να διαρκέσει το μικρότερο δυνατό διάστημα. Οι επιθυμίες που εκφράστηκαν στο δημοψήφισμα θα πρέπει να ικανοποιηθούν χωρίς αδικαιολόγητες καθυστερήσεις», πρόσθεσε.























































