ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χάρης Δούκας: Στο κορυφαίο 2% των επιστημόνων παγκοσμίως για έβδομη συνεχή χρονιά
Ερευνούνται εξονυχιστικά όλες οι κατηγορίες για την Κίμπερλι Γκίλφοϊλ
Ο Τραμπ μπορεί να ρίξει τη βόμβα GBU-43/B σε στόχο στο Ιράν - Το Ιράν σχεδιάζει εισβολή στο Μπαχρέιν
Ο κώδικας ενδυμασίας στα σχολεία του Αζερμπαϊτζάν πυροδοτεί διαδηλώσεις και ρήξη με την Τουρκία
Πυρηνικός Σταθμός Ακούγιου: Η ρωσική Rosatom στοχεύει σε έναρξη λειτουργίας του τουρκικού αντιδραστήρα έως το τέλος του έτους - Αναζητά 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ιδιαίτερα καυστικό χιούμορ δίνει απάντηση στα περί διορισμού του ανηψιού του ως γενικό διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής που “αποκάλυψε” η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου με ανάρτησή του στο Facebook.
“Σήμερα κυριακάτικη εφημερίδα αναφέρει ότι ο γενικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι ανιψιός μου. Είναι τόσο ανιψιός μου όσο είναι και ο συνθέτης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, αλλά και ο δημοσιογράφος κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου” αναφέρει ο κ. Παπαδημητρίου.
“Γενικά, άμα κανείς αναζητήσει το επώνυμό μου μέσω Google θα ανακαλύψει κάποιες χιλιάδες ανίψια μου” καταλήγει στο σχόλιό του .
























































