ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Ο Χακάν Φιντάν διαβάζει αρχαίους Έλληνες μήπως και καταλάβει το ασιανό του τουρκεμένο κεφάλι τι του συμβαίνει
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
Έγκλημα στην Καρδίτσα: Νεκρός γνωστός τραγουδιστής από μαχαιριές - Δύο συλλήψεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με ιδιαίτερα καυστικό χιούμορ δίνει απάντηση στα περί διορισμού του ανηψιού του ως γενικό διευθυντή του Μεγάρου Μουσικής που “αποκάλυψε” η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο υπουργός Οικονομίας, Δημήτρης Παπαδημητρίου με ανάρτησή του στο Facebook.
“Σήμερα κυριακάτικη εφημερίδα αναφέρει ότι ο γενικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου είναι ανιψιός μου. Είναι τόσο ανιψιός μου όσο είναι και ο συνθέτης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, αλλά και ο δημοσιογράφος κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου” αναφέρει ο κ. Παπαδημητρίου.
“Γενικά, άμα κανείς αναζητήσει το επώνυμό μου μέσω Google θα ανακαλύψει κάποιες χιλιάδες ανίψια μου” καταλήγει στο σχόλιό του .
























































