ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Θεσσαλονίκη: Τραβεστί βρέθηκε νεκρή σε φωταγωγό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εκτός από παρατρεχάμενος του Τζορτζ Σόρος και του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο Έντι Ράμα (πρώην μπασκετμπολίστας μεταξύ άλλων) νομίζει ότι είναι και ζωγράφος.
Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ζωγράφος και έκανε και κάποιες εκθέσεις στο εξωτερικό, αλλά μη φανταστείτε τίποτα σπουδαίο. Περισσότερο τον περιέφεραν ως έναν ψηλό Αλβανό που σε αντίθεση με τους υπόλοιπους Αλβανούς ήξερε και να ζωγραφίζει.
Η συμμετοχή του Έντι Ράμα στη Μπιενάλε της Βενετίας έγινε αντικείμενο κριτικής από δύο δημοσιογράφους, τους Alexxa Gotthardt και Scott Indrisek στο Artsy.
«Για να είμαστε ειλικρινής, τα έργα δεν θα είχαν κάποια αξία, αν δεν είχαν γίνει από τον πρωθυπουργό της Αλβανίας», γράφουν.























































