ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Ο νέος νόμος του Πούτιν: Η Ρωσία εκχωρεί στον εαυτό της το δικαίωμα εισβολής σε οποιαδήποτε χώρα
Η Αλβανία αποτελεί τη νεότερη απειλή ναρκοκράτους παγκοσμίως
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την πλήρη απαξίωση του πολιτικού συστήματος δείχνει δημοσκόπηση στη Γαλλία αφού τέσσερις στους δέκα Γάλλους δεν γνωρίζουν ποιος είναι ο πρωθυπουργός της χώρας!
Συγκεκριμένα, το 38% των Γάλλων δεν ξέρουν το όνομα του πανύψηλου κυρίου που έχει αναλάβει το πρωθυπουργικό αξίωμα της χώρας. «Εντουάρ; Ποιος;».
Η δημοσκόπηση διεξήχθη από το ινστιτούτο «Odoxa» για λογαριασμό της εφημερίδας «Le Figaro» και του δικτύου «France Info».
Για τον πρώην δήμαρχο της Χάβρης, τα αποτελέσματα δείχνουν πάντως, εμμέσως πλην σαφώς, ότι, ο 39χρονος πρόεδρος της χώρας, Εμανουέλ Μακρόν, μάλλον τον έχει επισκιάσει.
Σε ότι αφορά το κυβερνητικό έργο, η δημοσκόπηση δείχνει πως η πλειοψηφία των Γάλλων γυρίζει την πλάτη στην πολιτική του Μακρόν. Το 46% των Γάλλων επικροτεί την πολιτική των Παρισίων, ενώ το 53% εμφανίζεται αρνητικό.























































