ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας υποψήφιος αουτσάιντερ, σύμφωνα με την Telegraph, κατάφερε να κερδίσει την αρχηγία του Ukip και να γίνει ο διάδοχος τυ Νάιτζελ Φάρατζ, αφήνοντας στην άκρη την αντι-ισλαμική υποψηφία Αν Μαρί Γουότερς, η οποία ήταν και το φαβορί.
Ο Χένρι Μπόλτον είναι ένας πρώην αστυνομικός και στρατιωτικός αξιωματούχος, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο προφίλ στα ΜΜΕ.

Ο Μπόλτον είπε μιλώντας προς τους υποστηρικτές του: «Το Brexit είναι το βασικό μας καθήκον, αλλά δεν είναι το τέλος της γραμμής».
Ο 54χρονος σε διάστημα μόλις ενός έτους είναι ο τέταρτος ηγέτης του κόμματος και θα γεμίσει το κενό που άφησε ο Νάιτζελ Φάρατζ.
Ο πρώην ηγέτης του Ukip σε μια πρώτη του δήλωση εμφανίστηκε ευχαριστημένος με την επιλογή.
«Χαίρομαι που ο Μπόλτον κέρδισε την εκλογή ηγεσίας του Ukip. Είναι ένας άνθρωπος με πραγματική ουσία», έγραψε στο Twitter.























































