Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέα 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ την Τρίτη

Νέα 24ωρη απεργία στα ΜΜΕ την Τρίτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέα 24ωρη απεργία σε όλα τα ενημερωτικά Μέσα από τις 06.00 την Τρίτη έως τις 06.00 την Τετάρτη κήρυξε η ΕΣΗΕΑ.

«Ένα χρόνο μετά την κατάργηση του Αγγελιοσήμου με το Ν. 4387/2016 (Νόμος Γ. Κατρούγκαλου) ο ΕΔΟΕΑΠ βρίσκεται χωρίς χρηματοδότηση, αδυνατώντας έτσι να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του έναντι των συναδέλφων, οι οποίοι παραμένουν ανασφάλιστοι, χωρίς περίθαλψη και επικούρηση» σημειώνει η Ένωση σε ανακοίνωση.

Καλεί την κυβέρνηση να προχωρήσει αμέσως σε νομοθετική ρύθμιση, που θα διασφαλίζει τη μακρόπνοη λειτουργία του Οργανισμού, ενώ οι εργοδότες, διασπασμένοι σε ομάδες, όσοι δεν μας εμπαίζουν, κωλυσιεργούν συστηματικά, πιστεύοντας ότι με τον τρόπο αυτό θα έχουν στο διηνεκές εργαζόμενους ανασφάλιστους.

«Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ ζητούν τα αυτονόητα. Δεν επιθυμούμε εξαιρέσεις και εύνοια. Θέλουμε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και επικούρηση όπως κάθε εργαζόμενος» τονίζεται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι «Παράλληλοι Βίοι» ΣΥΡΙΖΑ-Τσίπρα και ο «αποκεφαλισμός» στην «Αυγή»

Pontians: ‘Nikos Kapetanidis’ Action Association honors journalist Uzay Bulut

Ανεστάλη η απεργία των ταξί – Κανονικά στους δρόμους την Παρασκευή 5/12

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Στόχος δημοσιογράφος: Ο Κυρανάκης απειλεί με μηνύσεις αντί να απαντήσει για την καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr