ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βρετανός υπουργός: Λάθη στο Brexit θα μπορούσαν να κοστίσουν δισ. ευρώ στους φορολογούμενους

Βρετανός υπουργός: Λάθη στο Brexit θα μπορούσαν να κοστίσουν δισ. ευρώ στους φορολογούμενους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τυχόν σφάλματα στις διαπραγματεύσεις για την έξοδο της Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσαν να κοστίσουν σους φορολογούμενους δισεκατομμύρια λίρες, προειδοποίησε ο Bρετανός υπουργός Brexit, Ντέιβιντ Ντέιβις ενώ πρόσθεσε ότι η Βρετανία είναι έτοιμη για μια «μη συμφωνία».

Στην ετήσια διάσκεψη του Συντηρητικού Κόμματος, ο Ντέιβις δήλωσε στα μέλη του κόμματος ότι η κυβέρνηση δεν θέλει να αποτύχει στις συνομιλίες για το Brexit, αλλά τόνισε ότι οι αξιωματούχοι της προετοιμάζονται για να διασφαλίσουν ότι όλα τα σενάρια καλύπτονται.
«Αυτή είναι η πιο σύνθετη διαπραγμάτευση που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Όπου μια παράλειψη, ένα λάθος θα μπορούσε να κοστίσει στον φορολογούμενο δισεκατομμύρια λίρες», δήλωσε ο βρετανός υπουργός Brexit.
Ο ίδιος δήλωσε ότι θα είναι έτοιμος για μια εναλλακτική λύση αν το Ηνωμένο Βασίλειο αποτύχει να εξασφαλίσει μια καλή συμφωνία, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι μια συμφωνία για τα δικαιώματα των πολιτών μπορεί να εξασφαλιστεί σύντομα.

Ο Βρετανός υπουργός δήλωσε ακόμη ότι η κυβέρνηση θα ανταποκριθεί με επιτυχία στην απόφαση του λαού για το Brexit.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

UFO πάνω από την Ευρώπη: Οι Βρυξέλλες στρέφουν το βλέμμα στον ουρανό – Οι μαρτυρίες από Ελλάδα και Κύπρο

Ο Ερντογάν παριστάνει τον μεγάλο αφέντη της περιοχής και έδωσε εντολές στον Τραμπ – Τι είπε για Συρία, Λίβανο, Γάζα, Λιβύη – Κάλεσε την Αίγυπτο να ενταχθεί στη Συμφωνία της Μέκκας

Ο Τζεφ Μπέζος εξαγόρασε το 1/3 των μετοχών της Λίβερπουλ

Βρετανία: 70χρονος επίσκοπος κατηγορείται για τον βιασμό 15χρονης

Λαβρόφ: «Η Τουρκία καταλαβαίνει ότι δεν θα γίνει ποτέ μέλος της ΕΕ»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr