ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τουλάχιστον 14 άνθρωποι σκοτώθηκαν, έπειτα από έκρηξη βόμβας σε σιιτικό τέμενος στην περιοχή Μπαλοχιστάν του Πακιστάν, σύμφωνα με αξιωματούχους, πυυ επικαλείται το Al Jazeera.
«Ένας βομβιστής αυτοκτονίας ανατινάχτηκε στην κύρια είσοδο του τεμένους. Προσπάθησε να μπει στο εσωτερικό, ωστόσο οι αστυνομικοί άρχισαν να πυροβολούν και λίγα μέτρα από την πύλη πυροδότησε τα εκρηκτικά », δήλωσε αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας.
Οι τραυματίες ανέρχονται στους 22, εκ των οποίων οι 12 είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.























































