ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Λευκός Οίκος, Ντόναλντ Τραμπ, Ουάσιγκτον,


















































Τραμπ: «Μου το είπε η CIA» ότι ο Χαμενεΐ εμπλέκεται σε μια μακροχρόνια ομοφυλοφιλική σχέση
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
WSJ: Ο Τραμπ ενδέχεται να στείλει 10.000 στρατιώτες μέχρι την επόμενη εβδομάδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επιβεβαίωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα επισκεφθεί την Ουάσιγκτον στις 17 Οκτωβρίου.
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, αν ο κ. Τσίπρας θα βρίσκεται στις 17 και 19 του μήνα στο Λευκό Οίκο απάντησε πως «πιστεύω πως οι ημερομηνίες είναι σωστές».
Εκτός από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο Τραμπ, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί και με τον αντιπρόεδρο Μαικ Πενς.
Επίσης η Γενική Διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου κ. Κριστίν Λαγκάρντ αποδέχθηκε το αίτημα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και θα συναντηθεί μαζί του στην Ουάσιγκτον.
Αν και ο εκπρόσωπος του Ταμείου δεν επιβεβαίωσε την πληροφορία, πηγή είπε στο Πρώτο Θέμα ότι προτάθηκαν δύο ημερομηνίες.
Στις 16 Οκτωβρίου, αμέσως μετά την άφιξη του κ. Τσίπρα από το Σικάγο. Και στις 17 Οκτωβρίου, στις 9 το πρωί, πριν ο τελευταίος περάσει το κατώφλι του Λευκού Οίκου για επίσκεψη εργασίας μετά από πρόσκληση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Αρχικά η συνάντηση είχε καθοριστεί για το βράδυ της 16ης.
Ο κ. Τσίπρας -μεταξύ άλλων- προτίθεται να εκφράσει τα παράπονα του για τη συμπεριφορά συγκεκριμένων στελεχών του ΔΝΤ εναντίον της προσπάθειας της κυβέρνησης να εξέλθει της κρίσης, και επίσης, να επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για την αναδιάρθρωση του χρέους.
























































