ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ιρανικά κρατικά όργανα δημοσιεύουν λίστα θανάτου με στόχο Δυτικούς Ηγέτες μετά τον θάνατο του Ανώτατου Ηγέτη
Στην Κρήτη λαθρομετανάστες «χούφτωναν» 10χρονα κορίτσια σε κεντρικό δρόμο - Οι μικρές έκλαιγαν και κανείς δεν αντιδρούσε
Πώς η Σαουδική Αραβία με την Τουρκία σχεδιάζουν να «ακυρώσουν» τον IMEC και να παρακάμψουν πλήρως το Ισραήλ
Τραμπ για Ιράν: «Ο νταής της Μέσης Ανατολής είναι νεκρός» - «Τώρα θα πρέπει να πληρώσουν το τίμημα»
Οι Αμερικανοί εξαπέλυσαν πλήγματα αντιποίνων στο Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις βομβιστές αυτοκτονίας πυροδότησαν τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένοι και ανατινάχθηκαν κοντά στο κτίριο της γενικής διεύθυνσης της συριακής αστυνομίας στη Δαμασκό, μετέδωσε η κρατική τηλεόραση της Συρίας.
Από την επίθεση αυτή σκοτώθηκε ένας άνθρωπος και τραυματίστηκαν άλλοι έξι, πρόσθεσε η τηλεόραση επικαλούμενη πληροφορίες από το υπουργείο Εσωτερικών.
Οι δύο από τους δράστες επιχείρησαν να μπουν στο κτίριο και συγκρούστηκαν με τους φρουρούς προτού να πυροδοτήσουν τις βόμβες τους.
Οι αστυνομικοί απομόνωσαν έναν τρίτο δράστη πίσω από το κτίριο, ο οποίος ανατίναξε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος στον δρόμο.
Πρόκειται για την δεύτερη επίθεση αυτού του είδους από τις αρχές του μήνα στη συριακή πρωτεύουσα. Στις 2 Οκτωβρίου είχαν σκοτωθεί 17 άνθρωποι σε επίθεση σε ένα αστυνομικό τμήμα στη συνοικία Μιντάν.























































