ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































«Εϊλάτ 2035»: Η απάντηση του Ισραήλ στον εμπορικό άξονα Άγκυρας, Ντόχας και Ριάντ
Ερντογάν: Ο αγώνας κατά του Ισραήλ γίνεται «για τη δική μας επιβίωση και για την επιβίωση του [τουρκικού] έθνους μας»
Οι Αρμένιοι της Αμερικής στο πλευρό των Ελληνοαμερικανών: Να μην πάρει η Τουρκία κινητήρες αεροσκαφών
Η Κίμπερλι συναντήθηκε με τον Αντώνη Σαμαρά - Τι έγραψε στο «Χ»
Θρήνος στον Ολυμπιακό: Πέθανε η Κανέλλα Χρυσονίδου - Της είχαν αφιερώσει την Ευρωλίγκα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δίκτυο παιδεραστών, το οποίο χρησιμοποιούσε εφαρμογές του διαδικτύου, ανακαλύφθηκε στην βορειοανατολική Ιταλία. Η ιταλική αστυνομία προχώρησε σε 10 συλλήψεις στην ευρύτερη περιοχή της πόλης Τρέντο, και σε 47 εφόδους σε κατοικίες συλληφθέντων και υπόπτων.
Οι έρευνες ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο 2016, με την σύλληψη ενός 38χρονου, στην υπολογιστή του οποίου βρέθηκε παιδοπορνογραφικό υλικό (με χιλιάδες φωτογραφίες και εικόνες ανηλίκων) που ο συλληφθείς ισχυρίστηκε ότι είχε «κατεβάσει» από το διαδίκτυο.
Οι ειδικευμένοι τεχνικοί της αστυνομίας, όμως, εξακρίβωσαν ότι στον υπολογιστή υπήρχε η εφαρμογή Voip και περίπου εκατό διευθύνσεις άλλων εκατό ύποπτων παιδεραστών, οι οποίοι διέμεναν σε διάφορες περιοχές της Ιταλίας.
Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο 38χρονος φέρεται να παρουσιαζόταν ως μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, ενώ «προσέφερε» στους συνομιλητές του, το παιδοπορνογραφικό υλικό που είχε στην κατοχή του.
Στο δίκτυο αυτό παιδεραστών, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση Rai, φέρεται να συμπεριλαμβανόταν και ένας ανώτατος δικαστικός της Κάτω Ιταλίας, ο οποίος συνελήφθη στις 2 Οκτωβρίου στο Ρήγιο της Καλαβρίας.























































