ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δήμος Αριστοτέλη, Λάρισα, Πάνος Σκουρλέτης, Σκύρος, Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, Τοπική Αυτοδιοίκηση, Υπουργείο Εσωτερικών, Χαλκιδική,


















































«Δεν θα είναι πλέον οφθαλμόν αντί οφθαλμού» - Προειδοποίηση διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης
Ο Μοτζτάμπα Χαμενεΐ αρνείται τις διαπραγματεύσεις: Ένταση στις σχέσεις Βανς-Νετανιάχου - Προειδοποιήσεις Τουσκ για κλιμάκωση
Ιράν: Επιθέσεις σε χαλυβουργίες σε Ισφαχάν και Χουζεστάν
ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)
Χάκερ που συνδέονται με το Ιράν παραβίασαν το προσωπικό email του διευθυντή του FBI - Δημοσιοποίησαν αποσπάσματα στο διαδίκτυο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έκτακτες οικονομικές ενισχύσεις ύψους 410.000 ευρώ ενέκρινε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.
Οι ενισχύσεις αφορούν τους Δήμους Αγιάς Νομού Λάρισας (180.000 ευρώ) και Αριστοτέλη Νομού Χαλκιδικής (230.000 ευρώ), για την επισκευή και κατασκευή αναγκαίων έργων υποδομής, μετά τις ζημιές που προκλήθηκαν στις υποδομές των Δήμων από την κακοκαιρία.
Τα χρήματα είναι με χρέωση του λογαριασμού του ΥΠΕΣ από το έργο «Πρόγραμμα πρόληψης και αντιμετώπισης ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες στους Ο.Τ.Α. Α’ και Β’ βαθμού της χώρας», που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για αυτούς τους λόγους.
Επίσης, από το ίδιο ταμείο προέρχεται και η έκτακτη οικονομική ενίσχυση ύψους 90.000 ευρώ στον δήμο Σκύρου, που ενέκρινε ο υπουργός για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων έργων αποκατάστασης των δικτύων ύδρευσης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της λειψυδρίας.























































