ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ιράκ, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ντόναλντ Τραμπ, Τζιχαντιστές,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ διαμήνυσε ότι η Ουάσινγκτον δεν πρόκειται να πάρει θέση στη διαμάχη μεταξύ των Κούρδων και της ιρακινής κυβέρνησης, εκφράζοντας όμως ταυτόχρονα τη δυσαρέσκειά του για τη σύγκρουση των δύο πλευρών.
“Δεν μας αρέσει το γεγονός ότι συγκρούονται. Δεν παίρνουμε θέση” είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος μιλώντας σε δημοσιογράφους στον κήπο του Λευκού Οίκου.
“Για πολλά χρόνια είχαμε καλές σχέσεις με τους Κούρδους, όπως γνωρίζετε, και επίσης έχουμε σταθεί στο πλευρό του Ιράκ, μολονότι εν πρώτοις δεν θα έπρεπε ποτέ να πάμε εκεί. Δεν θα έπρεπε να πάμε. Αλλά δεν τασσόμαστε με καμία πλευρά στη μάχη αυτή”, πρόσθεσε.























































