ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW
Συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν στο Ομάν υπό τη σκιά σχεδίων για τη «μετά-μουλάδων» εποχή
«Βιολάντα»: Νέα δικογραφία σε βάρος του ιδιοκτήτη του εργοστασίου - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι του
Φωτόπουλος κατά Παναγόπουλου: «Με τη συμβιβασμένη στάση του λειτουργούσε υπέρ της εργοδοσίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Real FM σχετικά με την εμπλοκή του πελάτη του στη δολοφονία της κόρης του, απαντώντας ότι «ο πατέρας της Δώρας με διαβεβαίωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τη δολοφονία της κόρης του».
Ωστόσο, σημείωσε ότι δεν μπορεί να πάρει καμία δέσμευση, αν δεν ολοκληρωθούν οι έρευνες της αστυνομίας για το έγκλημα.
Ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, εξήγησε το πώς βρέθηκε ο Κώστας Ζέμπερης με το ταξί στο Β’ νεκροταφείο, μετά τη δολοφονία της Δώρας, τονίζοντας ότι πριν από την επίσημη κατάθεσή του που έγινε την Κυριακή, «το είχε ήδη εκμυστηρευτεί στην αστυνομία».
Επίσης, υπογράμμισε ότι «έχει δώσει λεπτομερώς, στην αστυνομία όλη την διαδρομή που έκανε με το ταξί από το Μαρούσι έως το Β’ Νεκροταφείο».























































