ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΕΠ - Ακαθάριστο Εθνικό Προϊόν, Πρωτογενές Πλεόνασμα, Τρόικα, Υπουργείο Οικονομικών,


















































Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
Τύμβος Καστά: Ο Μιχάλης Λεφαντζής έδειξε στη Λίνα Μενδώνη το έργο στο μνημείο - Στις αρχές του 2028 η απόδοση
«Η νίκη προϋποθέτει θυσία» - Αυτό ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας, αυτό ζητάνε οι Έλληνες
Θανατηφόρος Χανταϊός στο Ισραήλ από την Ανατολική Ευρώπη
Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συμφωνία υπάρχει ανάμεσα σε κυβέρνηση και Θεσμούς για το πλεόνασμα του 2017, σύμφωνα με όσα είπε αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών σε συνομιλία με δημοσιογράφους,αμέσως μετά τις πρώτες επαφές της Τρόικας με την κυβέρνηση στο «Χίλτον».
Όπως είπε ο αξιωματούχος για το 2017, αναμένεται πρωτογενές πλεόνασμα, που θα είναι τουλάχιστον 2,2% του ΑΕΠ (θα ξεπεράσει το μνημονιακό στόχο του 1,75%), κάτι που σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα μπορεί να μοιράσει κοινωνικό μέρισμα, της τάξεως των 800 εκατ. ευρώ.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, θα υπάρξει νέα συνάντηση του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης με τους εκπροσώπους των θεσμών για να συμφωνηθεί και ο στόχος για το πρωτογενές πλεόνασμα για το 2018.
























































