ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου
12 Αμερικανοί στρατιωτικοί τραυματίστηκαν σοβαρά από απευθείας πλήγμα σε αεροπορική βάση της Σαουδικής Αραβίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δεύτερο εκτός έδρας ματς, δεύτερη συντριβή για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague που ήταν και πάλι αγνώριστος μακριά από το ΟΑΚΑ .
O Παναθηναϊκός παρουσιάζοντας τις ίδιες ακριβώς ασθένειες με τα προηγούμενα παιχνίδια ηττήθηκε με κάτω τα χέρια από την ΤΣΣΚΑ με 81-63.
Ο Παναθηναϊκός για μια ακόμη φορά ήταν τραγικός μακριά από την έδρα του, με ορισμένα ξεσπάσματα τα οποία προφανώς και δεν αρκούν σε τέτοιο επίπεδο για να σου δώσουν κάτι παραπάνω.
Οι Ρώσοι έβλεπαν σαν βαρέλι το καλάθι του ΠΑΟ , έφτασαν σε νταμπλ σκορ (30-15) στην αρχή του δεύτερου δεκαλέπτου και στη συνέχεια διατηρούσαν σε διψήφιο αριθμό την διαφορά και αφού ο ΠΑΟ δεν είχε καμία βελτίωση σε άμυνα και επίθεση η διαφορά τελικά πήγε στο +18 (81-63).
ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-15, 43-33, 60-51, 81-63.
ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (Ιτούδης): Ντε Κολό 4, Φριντζόν 2, Βέστερμαν 5 (1), Ροντρίγκεθ 25 (3/6 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 4/4 βολές, 9 ασίστ), Βοροντσέβιτς 2, Κλάιμπερν 7 (1 τρίποντο, 7 ριμπάουντ), Χίγκινς 9 (1), Χριάπα 2, Κουρμπάνοφ 2, Χάινς 21 (9/10 δίποντα, 3/4 βολές), Χάντερ 2.
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ SUPERFOODS (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 10 (2 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Ρίβερς 17 (3), Παππάς, Ντένμον, Γκιστ, Βουγιούκας, Λεκαβίτσιους 9 (1), Γκάμπριελ, Όγκαστ 8 (4/6 δίποντα), Λοτζέσκι 6 (2), Καλάθης 7 (4 ασίστ), Αντετοκούνμπο 6 (1).
Την Παρασκευή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Φενέρμπαχτσε του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.























































