ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Το 54% των Αμερικανών θεωρεί τη Β. Κορέα τη μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ

Το 54% των Αμερικανών θεωρεί τη Β. Κορέα τη μεγαλύτερη απειλή για τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καθώς το Ισλαμικό Κράτος έχει χάσει έδαφος σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένων των βασικών πόλεων της Μοσούλης και της Ράκα, ο αναλυτής Niall McCarthy της Statista σημειώνει ότι όλο και λιγότεροι Αμερικανοί θεωρούν το ISIS μια άμεση απειλή για τις ΗΠΑ.

Tον Ιούλιο του 2017 το 28% των Αμερικανών θεωρούσαν τον ISIS την μεγαλύτερη άμεση απειλή για τις ΗΠΑ και τώρα έχει μειωθεί στο 19%, σύμφωνα με δημοσκόπηση της NBC News.

Όμως, οι φόβοι για τη Βόρεια Κορέα αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο καθώς περισσότεροι Αμερικανοί πιστεύουν ότι η Βόρεια Κορέα είναι η μεγαλύτερη άμεση απειλή για τις ΗΠΑ.

Τον Ιούλιο του 2017, το 41% των ερωτηθέντων δήλωσε ότι η Βόρεια Κορέα είναι η μεγαλύτερη άμεση απειλή, αλλά η ένταση ανάμεσα στην Πιονγκγιάνγκ και την Ουάσιγκτον να έχει κλιμακωθεί, τώρα το ποσοστό ανέρχεται στο 54%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

250 χρόνια από τη Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας των ΗΠΑ – Κίμπερλι: «Μια πρωτοποριακή ιδέα για μια κυβέρνηση του λαού άναψε τη φλόγα της επανάστασης»

Τραμπ: Το Διεθνές Ποινικό Δικαστηρίο δεν έχει δικαιοδοσία επί Αμερικανών πολιτών

Δημοσκόπηση Metron Analysis: ΝΔ στο 25%, ΕΛΑΣ στο 14,1%, ΠΑΣΟΚ στο 9,4% – Η πρόθεση για Σαμαρά

Τέλος στο οικονομικό «μπλόκο»: Οι ΗΠΑ ξαναρχίζουν την τροφοδοσία του Ιράκ με δολάρια

Μέση Ανατολή: Μετά την κηδεία του Χαμενεΐ ο επόμενος γύρος των έμμεσων συνομιλιών Ουάσιγκτον-Τεχεράνης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr