ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δράμα: 79χρονος ιδιοκτήτης χρυσοχοΐου σκότωσε διαρρήκτη – Το είχε ξανακάνει πριν 21 χρόνια

Δράμα: 79χρονος ιδιοκτήτης χρυσοχοΐου σκότωσε διαρρήκτη – Το είχε ξανακάνει πριν 21 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αστυνομία, Διάρρηξη, Δράμα,

Νεκρός έπεσε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας άνδρας που προσπαθούσε να διαρρήξει ένα κατάστημα αργυροχρυσοχοΐας στον Άγιο Αθανάσιο της Δράμας.

Όπως αναφέρει το seleo.gr, το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στις 4:30 τα ξημερώματα όταν ένας 29χρονος προσπάθησε να κλέψει το κατάστημα του 79χρονου ιδιοκτήτη.

Ο ιδιοκτήτης που μένει πάνω από τα κατάστημα, κατάλαβε τον διαρρήκτη τον στόχευσε με πυροβόλο όπλο και τον σκότωσε.

Ο 29χρονος επίδοξος διαρρήκτης σωριάστηκε νεκρός στο έδαφος και οι περίοικοι που άκουσαν τον κρότο του πυροβολισμού και βγήκαν από τα σπίτια τους, είδαν τον ηλικιωμένο να κρατάει ακόμη το όπλο.

Οι αστυνομικοί που ειδοποιήθηκαν συνέλαβαν τον 79χρονο, σε βάρος του οποίου σχηματίζουν δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοχρησία με την οποία θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο 79χρονος σκότωσε επίδοξο διαρρήκτη.

Το σκηνικό είχε επαναληφθεί το 1996 όταν και τότε πήγαν να του κλέψουν το κατάστημα, πάλι βράδυ. Σύμφωνα με το τοπικό site και τότε ο 79χρονος είχε πυροβολήσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του, σκοτώνοντας τον διαρρήκτη. Τότε και πάλι είχε συλληφθεί αλλά είχε αθωωθεί στο δικαστήριο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: 39χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη για κατασκοπεία στη Σούδα

Συνελήφθησαν ο Φίλιππος Καμπούρης και η γυναίκα του ως αρχηγικά μέλη κυκλώματος που εξαπατούσε τον e-ΕΦΚΑ

«Γιατί της έκοψα το αυτί»: Οι ισχυρισμοί του δράστη της επίθεσης στην 54χρονη ταξιτζού

Άγρια Δύση το Μενίδι – Άγνωστοι πυροβόλησαν ΙΧ

35χρονος δάγκωσε 54χρονη ταξιτζού – Της έκοψε το αυτί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr