ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ορθοπεδικός ασελγούσε σε ανήλικες στην Κρήτη

Ορθοπεδικός ασελγούσε σε ανήλικες στην Κρήτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Νεάπολης στο Λασίθι κάθεται σήμερα ο ορθοπεδικός, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 12χρονου κοριτσιού.

Ειδικότερα κατηγορείται ότι από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο 2015 ασέλγησε που είχε συμπληρώσει τα δώδεκα αλλά όχι τα δεκατέσσερα έτη.

Υπενθυμίζεται πως η 12χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα του ορθοπεδικού, ο οποίος της έκλεισε τα μάτια, λέγοντάς της ότι θα της βάλει στο στόμα ένα φουσκωμένο χειρουργικό γάντι, κι αντί για αυτό, ασέλγησε σε βάρος του κοριτσιού όπως αναφέρει το cretalive.gr.

Μάλιστα, όπως έχει αποκαλυφθεί, ο άνδρας είχε κατηγορηθεί το 2000 από φοιτήτρια, τότε 18 ετών, η οποία τον είχε μηνύσει για βιασμό.

Πρωτόδικα η φοιτήτρια δικαιώθηκε και ο άνδρας φυλακίστηκε, όμως στην εκδίκαση της υπόθεσης σε δεύτερο βαθμό ο άνδρας αθωώθηκε από τους ενόρκους (4-3).

Μετά την έκταση που πήρε η υπόθεση με τη μήνυση του 12χρονου κοριτσιού, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι άλλο ένα κορίτσι κατέθεσε μήνυση για ασέλγεια σε βάρος του συγκεκριμένου άνδρα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Τραβεστί βρέθηκε νεκρή σε φωταγωγό

ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις – Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά

Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς

Λάρισα: 50χρονος απειλούσε να κάψει ζωντανή τη 45χρονη πρώην σύζυγό του

Κηφισιά: Συνελήφθη 29χρονη οικιακή βοηθός που «ξάφριζε» κοσμήματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr