ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Θάσος: Γυναίκα ξυλοκοπήθηκε και μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύζυγο της μέσα σε μίνι μάρκετ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ολυμπιακός θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, που θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στα «Δύο Αοράκια» του Ηρακλείου Κρήτης.
Μετά από ένα πολύ κακό ματς, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 56-49 του Αρη στο «Αλεξάνδρειο» και πήραν το δεύτερο «εισιτήριο» για τον καταληκτικό αγώνα του θεσμού.
Τέσσερα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα το σκορ ήταν ισόπαλο (44-44), αλλά η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με… όπλο την εμπειρία και το «καθαρό μυαλό» στην τελική προσπάθεια κατάφερε να ξεφύγει με 53-44 και να καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το ματς.
Ο Ολυμπιακός, πλέον, είναι το μεγάλο φαβορί για τον πρώτο εγχώριο τίτλο της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ, που νωρίτερα έκανε την έκπληξη και απέκλεισε τον πολυνίκη της διοργάνωσης, Παναθηναϊκό.
Τα δεκάλεπτα: 8-14, 22-28, 32-37, 49-56
Άρης (Γιαννάκης): Φλιώνης, Βασιλόπουλος 4, Γουίβερ 4, Μπένσον 9, Μπελ 6 (1), Βον 15 (2), Τσαϊρέλης 3, Μούρτος, Αθηναίου 6 (1), Πέτγουεϊ 2.
Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Μιλουτίνοφ 11 (11ριμπ.), Πρίντεζης 3, Παπανικολάου 1 (7ριμπ.), Ρόμπερτς 6 (1), Τόμπσον 7 (1), ΜακΛίν 6, Παπαπέτρου 2, Αγραβάνης 4 (1τρ., 7ριμπ.), Στρέλνιεκς 11 (3), Μάντζαρης 5 (1).























































