ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Συρία: Αποτράπηκε απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Αλ-Σαράα (Τζουλάνι ή Γκολάνι) - Η CIA τον είχε ενημερώσει ώρες νωρίτερα
Απολύθηκε ο Σταμάτης Ζαχαρός από το One Channel
Η Παπαδοπούλου της ΕΛ.Α.Σ. κατέθεσε έγκληση εις βάρος του Κωνσταντόπουλου του ΠΑΣΟΚ
Σαουδική Αραβία: Ο Πρίγκιπας Διάδοχος Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν κοιμάται σε οχυρωμένα παλάτια - Δείτε σε βίντεο επίθεση των Χούτι σε
Χαλάει ο καιρός - Έρχονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μήνυση κατέθεσε το γαλλικό σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo, έπειτα από απειλές που δέχθηκε μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης για τη δημοσίευση ενός σκίτσου που είχε στόχο τον Ελβετό ισλαμολόγο Ταρίκ Ραμαντάν.
Στο τελευταίο τεύχος του που κυκλοφόρησε την Τετάρτη, το σατιρικό περιοδικό παρουσιάζει ένα σκίτσο του Ραμαντάν, εναντίον του οποίου έχουν γίνει δύο καταγγελίες για βιασμό, να φορά ένα παντελόνι από το οποίο εξέχει το πέος του σε στύση και να δηλώνει: “Είμαι ο έκτος πυλώνας του Ισλάμ”.
Η λεζάντα πάνω από το σκίτσο έγραφε: “Βιασμός: Η Άμυνα του Ταρίκ Ραμαντάν”.
Υπνεθυμίζεται, ότι το σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo ήταν στόχος αιματηρής τρομοκρατικής επίθεσης τον Ιανουάριο του 2015.






















































