ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τραμπ απέλυσε την Κέιτι Ζακαράια πέντε μέρες μετά την πρόσληψή της στον Λευκό Οίκο
Εκβιασμός Ζελένσκι σε Ευρώπη: «Ή πληρώνετε 70 δισ. ή έρχονται 20 εκατομμύρια Ουκρανοί»
ΕΛΑΣ: Μήπως στο ΠΑΣΟΚ έχουν βάλει στόχο να ξαναγίνουν «περήφανοι» και να ξανασυγκυβερνήσουν με τη ΝΔ;
Χάος στην Αλβανία: Βίαια επεισόδια με 120 τραυματίες – Επιθέσεις στο γραφείο του Ράμα και υπουργεία
Euroleague: Ο Παναθηναϊκός υπέκυψε στη Χάποελ Τελ Αβίβ στο T-Center 81-91
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ανγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι θέλει να ξεκινήσουν σε δέκα ημέρες οι «κανονικές» διαπραγματεύσεις για τον σχηματισμό κυβέρνησης, ενώ διεμήνυσε στα υπόλοιπα κόμματα να σταματήσουν να μιλούν για νέες εκλογές.
Η καγκελάριος ανέφερε, σε βιντεοσκοπημένο μήνυμά της, ότι η μετανάστευση και η κλιματική πολιτική είναι τα πιο ακανθώδη ζητήματα στις διερευνητικές επαφές μεταξύ του CDU, των Πρασίνων και των Φιλελεύθερων.
Παρά τις συζητήσεις των τελευταίων εβδομάδων, δεν έχει σημειωθεί πρόοδος στις διαπραγματεύσεις και οι Πράσινοι με τους Φιλελεύθερους αλληλοκατηγορούνται για το γεγονός.
Η Μέρκελ τόνισε ακόμη ότι θέλει να έχουν τελειώσει οι διερευνητικές συζητήσεις έως τις 14 Νοεμβρίου ώστε να μπορέσουν τα κόμματα να ξεκινήσουν τις κανονικές διαπραγματεύσεις που μπορεί να καταλήξουν σε συμφωνία για κυβέρνηση συνασπισμού.
Νωρίτερα, σε συνάντηση με στελέχη του CDU στο Βερολίνο, η Μέρκελ προειδοποίησε τους πιθανούς κυβερνητικούς εταίρους της να σταματήσουν να μιλούν διαρκώς για νέες εκλογές γιατί, τόνισε, όλα τα κόμματα έχουν την πολιτική ευθύνη για τον σχηματισμό μίας σταθερής κυβέρνησης.























































