ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πλήγμα στην Κασπία: Οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις κατέστρεψαν μυστική ιρανική βάση αεράμυνας σε απόσταση 1.600 χιλιομέτρων
Ο Νίκος Δένδιας στα Εμιράτα: Συναντήθηκε με τον Πρόεδρο των ΗΑΕ κι όλη τη ηγεσία
Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την ανάκληση του ελληνικού διαβατηρίου του Τόμας Γουόκαπ - Η απάντηση του Ολυμπιακού με φωτογραφίες
Τραμπ προς Συμμάχους: «Πολεμήστε μόνοι σας για το πετρέλαιό σας ή αγοράστε από εμάς»
Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα: Ο Μητσοτάκης μετατρέπει την Ελλάδα και σε «Ψηφιακή Αποικία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θα συνιστούσαμε τόσο στη ΝΔ όσο και στο ΠΑΣΟΚ, που έσπευσαν να αξιοποιήσουν για μικροκομματικά οφέλη και φθηνή αντιπολίτευση μία εγκληματική και προβοκατόρικη ενέργεια, περισσότερη αυτοσυγκράτηση και υπευθυνότητα» αναφέρει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού με αφορμή τα σχόλια της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για την επίθεση στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη.
«Απέναντι στους εχθρούς της Δημοκρατίας και της ομαλότητας δεν χωράνε παιχνίδια εντυπώσεων. Η ελληνική κυβέρνηση έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία και την ικανότητά της να συλλάβει σύντομα και αυτούς τους δράστες» καταλήγει το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού.
























































