ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αφγανιστάν: Με απώλειες 22 αστυνομικών απωθήθηκαν οι Ταλιμπάν από στρατηγικά σημεία

Αφγανιστάν: Με απώλειες 22 αστυνομικών απωθήθηκαν οι Ταλιμπάν από στρατηγικά σημεία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τουλάχιστον 22 αστυνομικοί σκοτώθηκαν κι άλλοι 15 τραυματίστηκαν μετά από σειρά επιθέσεων των Ταλιμπάν κατά περισσοτέρων από 12 σημείων αστυνομικού ελέγχου στην επαρχία Κανταχάρ που βρίσκεται στα νότια του Αφγανιστάν.

Οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν κατά τις τελευταίες έξι ώρες.

Οι αρχές ασφάλειας ανακοίνωσαν ότι σκότωσαν 45 αντάρτες και τραυμάτισαν άλλους 35, ενώ κανένα από τα σημεία αστυνομικού ελέγχου δεν έπεσε στα χέρια των Ταλιμπάν.

“Οι δυνάμεις μας αντιστάθηκαν μέχρι να έρθουν ενισχύσεις κι αεροπορική υποστήριξη. Οι Ταλιμπάν ηττήθηκαν” δήλωσε ο Ζία Ντουρανί εκπρόσωπος του διοικητή της αστυνομίας στην Κανταχάρ.

Από την πλευρά τους, οι Ταλιμπάν ισχυρίστηκαν ότι σκότωσαν 43 αστυνομικούς και μέλη παραστρατιωτικής οργάνωσης, ενώ σύμφωνα με τους ισχυρισμούς τους κατέστρεψαν 13 θωρακισμένα οχήματα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου κατά Ευρώπης για κατευνασμό των τζιχαντιστών

Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο – Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η ευημερία της Ελλάδας είναι σημαντικές για το Ισραήλ»

Αυστραλία: 65χρονος κατηγορείται ως προπαγανδιστής της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS)

Εξοντώθηκε οπλαρχηγός της Χαμάς που κρατούσε εφτά ομήρους στην Πόλη της Γάζας

Ο Ίσραελ Κατζ εξευτέλισε τον «τζάμπα μάγκα» Ερντογάν – «Χάρτινος σουλτάνος» και άλλα… κοσμητικά

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr