ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σοκαριστικό βίντεο με εξαγριωμένο ελέφαντα που σκοτώνει 75χρονο Αμερικανό εκατομμυριούχο
Washington Post: Το Ιράν χτύπησε πολύ περισσότερες βάσεις των ΗΠΑ από ό,τι έχει αναφερθεί
Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
Νέο «χτύπημα» Καραμανλή: Σκανδαλώδης και πελατειακή η διαχείριση των αγροτικών ενισχύσεων
Λάζαρος Καμπουρίδης: Οι Τούρκοι φυλάκισαν Εβραία που υπηρέτησε στο Ισραηλινό Στρατό - «Καθάρισαν» οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με 24 πόντους (7/9 τρίποντα) του Μάρκους Ντένμον, εκ των οποίων τους 17 πέτυχε στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στην Χίμκι, 93-65, στο ΟΑΚΑ, για την 7η αγωνιστική της Eυρωλίγκα.
Με τη δεύτερη διαδοχική νίκη τους στη διοργάνωση, οι «πράσινοι» έφτασαν τις 4 στο σύνολο, υποχρεώνοντας σε δεύτερη ήττα τους Ρώσους. Και οι δύο αποτυχίες για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, σημειώθηκαν στην πατρίδα του, την Ελλάδα, αφού και στο ΣΕΦ δεν κατάφερε να προβάλλει αντίσταση την 4η αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό.
Με 17/27 τρίποντα, 22 ασίστ και τον Θανάση Αντετοκούνμπο να κρατά στους 17 πόντους τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη στην Ευρώπη, Αλεξέι Σβεντ, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε καθ’ όλη τη διαρκεια του αγώνα.
Επόμενος αντίπαλός του είναι η Αναντολού Εφές (16/11, 19:30, Κωνσταντινούπολη), η οποία επικράτησε με +20 πόντους της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ.























































