ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Κάιντα, Αλ Νούσρα, Ισλαμιστές, Λίβανος, Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ, Τζιχαντιστές, Χαγιάτ Ταχρίρ Αλ Σαμ (HTS),


















































Παραιτήθηκε η Άννα Στρατινάκη, ο σύζυγός της εμπλέκεται στην υπόθεση Παναγόπουλου
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ
Μεγάλη Ελλάδα (Ιταλία): Στον Τάραντα εορτάστηκε η Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο στρατός του Λιβάνου ανακοίνωσε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών του συνέλαβαν τον γνωστό τζιχαντιστή αρχιτρομοκράτη Μουσταφά Αλ Χουτζαΐρι στη βορειοανατολική λιβανέζικη πόλη Αρσάλ που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με τη Συρία.
Γνωστός και ως Αμπού Τακίγια, ο Αλ Χουτζαΐρι είναι στενός συνεργάτης του συριακού παρακλαδιού της Αλ Κάιντα, της Τζαμπχάτ Φάτεχ Αλ Σαμ (πρώην Αλ Νούσρα) – Ταχρίρ Αλ Σαμ και ήταν από εκείνους που βοήθησαν τους τζιχαντιστές να πιάσουν αιχμαλώτους 30 Λιβανέζους στρατιώτες και αστυνομικούς κατά την επιδρομή τους το 2014 στην πόλη Αρσάλ.
Η σύλληψη του αρχιτζιχαντιστή έγινε στα πλαίσια μεγάλης επιχείρισης που πραγματοποιεί ο λιβανέζικος στρατός για την εξάρθρωση πυρήνων τζιχαντιστών σε όλη τη χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά Μέσα, ο λιβανέζικος στρατός συνέλαβε και άλλους τρομοκράτες μαζί με τον Αλ Χουτζαΐρι.























































