ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απάντηση στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού για την Μιράντα Ξαφά δίνει η Νέα Δημοκρατία, τονίζοντας ότι δεν είναι σύμβουλος ή συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η ΝΔ τονίζει πως το Μέγαρο Μαξίμου μέσα στην απελπισία του καταφεύγει καθημερινά πλέον σε συκοφαντίες και ψέματα και πως η τελευταία ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την κ. Ξαφά “στερείται κάθε σοβαρότητας”.
«Η κυρία Ξαφά δεν είναι σύμβουλος ή συνεργάτης του κ. Μητσοτάκη. Αντιθέτως ο κ. Καμμένος είναι συναρχηγός του κ. Τσίπρα.
Θα δώσει εξηγήσεις ο κ. Τσίπρας για τα σκάνδαλα του κ. Καμμένου ή θα συνεχίζει να αποπροσανατολίζει τη συζήτηση διακινώντας ανοησίες;» ρωτά η ΝΔ προσθέτοντας πως «εν αντιθέσει με τον Αλέξη Τσίπρα που πολεμούσε και πολεμά κάθε αναπτυξιακή προσπάθεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης καλεί με κάθε ευκαιρία επενδυτές στην Ελλάδα ακόμη και σήμερα που η ανερμάτιστη κυβέρνηση κάνει τα πάντα για να τις διώξει».
Σύμφωνα με τη ΝΔ, «οι πολίτες θυμούνται καλά ότι ο κ. Τσίπρας, όταν ήταν στην αντιπολίτευση, υπονόμευε κάθε επένδυση και καλούσε τους πολίτες να μην πληρώνουν τον ΕΝΦΙΑ, που δήθεν θα καταργούσε, και τους φόρους τους, επειδή τάχα θα έφερνε σεισάχθεια.
Η υπονόμευση της χώρας, τα ψέματα και το θράσος έχουν από καιρό ονοματεπώνυμο: Αλέξης Τσίπρας» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.
























































