ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αττική, Δήμος Μάνδρας - Ειδυλλίας, Καιρός, Μέγαρο Μαξίμου, Πλημμύρες, Πλημμυροπαθείς,


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, για την τραγωδία στη Μάνδρα Αττικής.
Σε αυτήν συμμετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, οι αναπληρωτές υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας και Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, ο αρχηγός της Πυροσβεστικής αντιστράτηγος Βασίλης Καπέλιος, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υποδομών Γιώργος Δέδες και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη σύσκεψη στο Μαξίμου διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη και αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία αυτή τη στιγμή είναι να ολοκληρωθούν οι επιχειρήσεις διάσωσης. Αυτές θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια της νύχτας και το πρωί. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 87 διασώσεις.
Επίσης, έχει δοθεί η εντολή στη γενική γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να ενημερώνει τους πολίτες για την πορεία των καιρικών φαινομένων, ώστε να μπορέσουν να διαχειριστούν την κατάσταση.
Ακόμα, έχει ξεκινήσει η διαδικασία για να ανοίξουν θέρετρα του στρατού και ξενοδοχεία, ώστε να μπορέσουν να μείνουν οι κάτοικοι των οποίων τα σπίτια καταστράφηκαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, επισημάνθηκε στη σύσκεψη ότι η κυβέρνηση δεν θα κάνει επικοινωνιακή πολιτική πάνω στους νεκρούς και σημειώθηκε πως μετά το πέρας των επιχειρήσεων διάσωσης θα γίνει καταγραφή των ζημιών. Τέλος, υπογραμμίστηκε πως αποτελεί δέσμευση της κυβέρνησης η αποκατάσταση των προβλημάτων και των καταστροφών.
























































