ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Αρχές στην Γαλλία θα απαγορεύσουν στους μουσουλμάνους στα βόρεια προάστια στο Παρίσι, να προσεύχονται στους δρόμους, δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Γκεράρντ Κολόμπ.
Οι προσευχές στον δρόμο είναι ένα σχετικά πρόσφατο φαινόμενο και ήρθαν ως μέσο διαμαρτυρίας των μουσουλμάνων, μετά από σχετική παραίνεση των ιμάμηδων της περιοχής, οι οποίοι δηλώνουν ενοχλημένοι για το πρόσφατο κλείσιμο ενός δωματίου προσευχής.
Ο Γκεράρντ Κολόμπ αρνήθηκε τους ισχυρισμούς που έθεσε η Ένωση Μουσουλμανικής Λατρείας και Πολιτιστικών Ενώσεων στο Κλισί Λα Γκαρέν.
Οι μουσουλμάνοι κάθε Παρασκευή προσεύχονταν σε ένα χώρο που είχαν νοικιάσει, ο οποίος όμως ανακαινίστηκε σε πολυχώρο βιβλιοθήκης και πολυμέσων.
Ένας ειδικός χώρος προσευχής φτιάχτηκε για τους Μουσουλμάνους οι οποίοι όμως είναι δυσαρεστημένοι και για την τοποθεσία και το μέγεθος.
«Δεν θα προσεύχονται στους δρόμους θα το αποφύγουμε αυτό», δήλωσε ο Κολόμπ ο οποίος πρόσθεσε πως τις επόμενες μέρες θα βρεθεί μια κοινά αποδεκτή λύση για το θέμα του χώρου.
Η ένταση ανέβηκε πρόσφατα όταν βουλευτές και δήμαρχοι από διάφορα κόμματα διαδήλωσαν κατά των προσευχών στον δρόμο.
Δείτε το βίντεο:























































