ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βλάντιμιρ Πούτιν, Ισλαμιστές, Μίλος Ζέμαν, Μπασάρ αλ Άσαντ, Ρωσία, Συρία, Τζιχαντιστές, Τσεχία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων βρίσκεται το 98% της επικράτειας της Συρίας, ενώ οι εστίες αντίστασης των τρομοκρατών εξαλείφονται γρήγορα, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν κατά την έναρξη της συνάντησης που είχε στο Σότσι με τον πρόεδρο της Τσεχίας Μίλος Ζέμαν.
Ο Τσέχος πρόεδρος στη αρχή της συνάντησης, αναφερόμενος στις συνομιλίες που είχε ο πρόεδρος Πούτιν με τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ και απευθυνόμενος προς τον Ρώσο ομόλογο του είπε στα ρωσικά : «Νικήσατε στην Συρία. Εκείνος (ο Άσαντ) ελέγχει πρακτικά όλη την επικράτεια της Συρίας, με εξαίρεση μερικά μικρά τμήματα.. Λοιπόν σε τελική ανάλυση, είναι ένας δημοκρατικά εκλεγμένος πρόεδρος».
Ο Ρώσος πρόεδρος τότε ανταπάντησε λέγοντας : «Έχετε δίκιο, πράγματι υπό τον έλεγχο των κυβερνητικών δυνάμεων, ήδη σήμερα βρίσκεται το 98% των εδαφών, οι εστίες αντίστασης υπάρχουν ακόμη, αλλά γρήγορα εξαλείφονται από τα πλήγμα που καταφέρουν οι αεροδιαστημικές μας δυνάμεις και οι δυνάμεις των Σύρων συμμάχων μας».
Ο Πούτιν κατά την διάρκεια των συνομιλιών, υποσχέθηκε να ενημερώσει τον Τσέχο ομόλογο του αναλυτικά για τις συνομιλίες που είχε με τον Άσαντ.























































