ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
DW: Πολιτική διάσταση στο «διαζύγιο» Παρτιζάν και Ομπράντοβιτς;
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όταν λέμε “ριάλιτι” εννοούμε πραγματικότητα και οι συντηρητικοί Γερμανοί αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια ριάλιτι εκπομπή όπου οι παίκτες τα δείχνουν όλα και τα κάνουν όλα μπροστά στις κάμερες.
Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουμε πως οι Αμερικάνοι είναι οι βασιλιάδες της τηλεόρασης ωστόσο οι Γερμανοί φαίνεται πως το έχουν τερματίσει.
Σε ριάλιτι που προβάλλεται στην τηλεόραση παίζουν ερωτικές σκηνές χωρίς λογοκρισία ανάμεσα σε ανθυποσελέμπριτις τριτοκλασάτους Γερμανούς celebrities, που κυκλοφορούν γυμνοί μπροστά στις κάμερες.
Το «Adam sucht Eva» που στα ελληνικά σημαίνει «Ο Αδάμ ψάχνει την Εύα» προβάλλεται για τρίτη σεζόν από το γερμανικό κανάλι RTL και έχει καταφέρει να σημειώνει πολύ μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης.
Στο ριάλιτι, μια ομάδα “διάσημων” ψάχνει να βρει το άλλο της μισό σε ένα ερημικό νησί ενώ όλοι είναι ολόγυμνοι.
Η παραγωγή ενθαρρύνει τις περιπτύξεις μεταξύ τους ενώ όλα προβάλλονται!
Συνολικά 1.500.000 άνθρωποι παρακολουθούν το ριάλιτι στη Γερμανία.
Για πρώτη φορά προβλήθηκε στην Ολλανδία το 2014 και ακολούθησαν η Ισπανία, η Γερμανία και η Γαλλία.























































