ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΗΠΑ: Το παρασκήνιο της κλιμακούμενης σύγκρουσης μεταξύ του Υπουργού Πολέμου Χέγκσεθ και του Υπουργού Στρατού Ντρίσκολ
Ο Νίκος Δένδιας έστειλε ανθρωπιστική βοήθεια στον Λίβανο
Το Πακιστάν αναμένει την επίσημη απάντηση του Ιράν για τη συμμετοχή στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Συμφωνία για την είσοδο τις άδειες έρευνας και εκμετάλλευσης των περιοχών Sara και Myra που βρίσκονται σε θαλάσσια νερά μεγάλου βάθους στο Ισραήλ ανακοίνωσε απόψε η Energean Oil & Gas, η εταιρεία που εκμεταλλεύεται τα κοιτάσματα της περιοχής Πρίνου-Καβάλας.
Η συμφωνία τελεί υπό την έγκριση των αρμόδιων αρχών του Ισραήλ και επιτεύχθηκε με τους μετόχους των αδειών, δηλαδή τις Ratio Oil Ltd, Modiin Energy Limited Partnership, IDB Development Ltd., Israel Land Development Company Ltd., Emanuel Energy Ltd., Emanuel Energy – Oil & Gas Exploration – Limited Partnership και I.P.C Oil & Gas (Israel) Limited Partnership.
Σχετικά με τη συμφωνία, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Energean Oil & Gas Μαθιός Ρήγας δήλωσε τα εξής:
«Η είσοδος της Energean Oil & Gas στην έρευνα και εκμετάλλευση κοιτασμάτων στο Ισραήλ σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την εταιρεία αλλά και αποτελεί, ταυτόχρονα, μια σημαντική πρόκληση για τον τομέα της έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων. Θα είναι η πρώτη φορά που θα επιχειρηθεί γεώτρηση σε τέτοια βάθη στη Λεκάνη της Λεβαντίνης, όπου από γεωλογικής πλευράς οι προοπτικές είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες».























































